Over Bisdom Hoogwerkeradvies

Wie zijn wij en wat doen we?

EVEN
KENNISMAKEN

Een hoogwerker huren of kopen is vandaag de dag niet moeilijk meer. De keuze uit verschillende aanbieders is immers enorm. Maar hoe zorg je dat je uit het enorme aanbod een betrouwbare partner vindt voor de lange termijn?

Bisdom Hoogwerkeradvies is er om die brug te slaan. De brug tussen het juiste antwoord op uw vraag. Als onafhankelijke partij werken wij uitsluitend samen met partijen die bekend staan om hun kwaliteit en service. Zo weet u zich verzekerd van een kwalitatief goede hoogwerker tegen een goede prijs.

Door zijn onafhankelijke positie heeft Bisdom Hoogwerkeradvies ook keuze uit een breed aanbod hoogwerkers. Onze leveranciers leveren onder andere machines van gerenommeerde merken als JLG en Genie.

BHA LEASE

Bisdom Hoogwerkeradvies wil iedere ondernemer helpen bij het vinden van een passende hoogwerker. Zeker wanneer je regelmatig een machine nodig hebt, is huren of kopen een dure aangelegenheid. Uiteraard heeft niet iedere ondernemer direct de financiële middelen om dat te bekostigen.

Daarom bieden wij ook leaseopties aan tegen een zeer scherp tarief. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief goede hoogwerker, maar blijven de kosten te overzien. Gemiddeld genomen duurt het vijf jaar om de machine af te betalen. En het mooie is: na deze vijf jaar is hij van u én kunt u er nog jaren mee vooruit.

Voor onze leaseopties werken we samen met financieringsmaatschappij BEEQUIP.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Bisdom Hoogwerkeradvies BV
Gangboord 14
3356DG Papendrecht
06-11 28 45 83
info@bisdomhoogwerkeradvies.nl

BHA - Bisdom Hoogwerkeradvies BV 2017

Design & Development door TeeTee Media